Fototapeter gör verkligen skillnad!

Vi rekommenderar vår samarbetspartner Uppsala Fototapet – bäst på fototapeter på nätet.

Låt vår sida bli din idébank! Gå på upptäcktsfärd och få inspiration bland tusentals bilder, idéer och förslag. Här har vi samlat det bästa av vad branschen kan erbjuda av spännande, romantiska, dekorativa, miljöskapande bilder och motiv. Här hittar du fina förslag och massor av motiv från ledande ateljéer och tillverkare som Art Geist, Consalnet, LWW och Wizard+Genius. Professionella tapetproducenter och bildexperter som är välkända för kvalitet och idérik bilddesign på hög konstnärlig nivå.

015vear-800x600

Vart går dina tankar?

3396vear-800x600

Vilken typ av miljö eller stämning vill du skapa med din nya bildvägg? Har du redan en idé om vad du söker eller vill du utforska vår bildbank och få tips och förslag? Du är din egen inredare och här får du tillgång till exakt samma kvalitetsprodukter och bildidéer som dekoratörer, formgivare, art directors, scenografer och de olika interiörproffsen använder. Vill du göra en rumsvolym större eller mindre, mer romantiskt, svalare, mer intimt, mer dramatiskt eller vill du skapa Hi -Tech feeling? – Fritt fram att hämta inspiration bland natur och djur, geografi, arkitektur och stadsmiljöer, sport, barn och unga och spännande konstprojekt och trendiga nyheter. Du har valt den perfekta idén och lösningen för att enkelt, snabbt och effektivt skapa en ny trivseldimension och stimulerande rumsmiljö för både hem och kontor.
Lätt och tryggt att handla från Uppsala Fototapet. Välkommen med din beställning. Vi kommer att göra allt för att du skall vara nöjd med din nya bildvägg. – Garanterat!

Allt om Stockholm: Kultur, Nöje och Företag